Rick rent voor KiKa 2.0

HE IS BACK 😉

Lieve mensen, hoe gaat het met jullie?! Sinds mijn laatste update van ongeveer een half jaar geleden (schaam, schaam) heb ik weer heel voorzicht de pen opgepakt en wil ik jullie in deze blog meenemen naar mijn Rick rent voor KiKa avontuur 2.0!

Update
Misschien hebben jullie mijn blogs op de www.rickrentvoorkika.nl gemist. Ten eerste mijn excuses hiervoor, maarr waren reden genoeg waardoor dit op een iets lager pitje is komen te staan. Gelukkig heb ik via social media wel alle verhalen gedeeld met daarbij geweldige foto’s! O.a. van alles prachtige acties voor KiKa, maar ook zeker van mijn hele avontuur in New York. Heel veel van jullie heb ik het verhaal van de New York met veel enthousiasme mogen vertellen maar voor degene die nog niet heb gesproken, ik denk dat onderstaande foto het hele verhaal verteld….

Life goes on…
Eenmaal weer op Nederlandse bodem werd ik verrast door de mensen die ik het meest heb gemist in Amerika: mijn vrouw Aafke en mijn twee kanjers, Saar en Teun! Eenmaal thuis werd er nog gevierd dat ik veilig thuis was gekomen (thanks allemaal!) en werd er nog een opname gemaakt van Regio 8, check hier het item van Regio 8: Regio 8 – Rick Kleinhesselink

Inmiddels had ik mijn baard er afgehaald 🙂  en begon ons rustige normale leventje weer. Maar dit verliep toch allemaal iets anders. Ten eerste hebben wij er thuis een nieuwe viervoeter erbij genaamd Charlie! Charlie is een pup die een her geplaatst moest worden en wij dachten: Puck kan er een vriendinnetje bij gebruiken.. Charlie is een zeer energieke en soms eigenwijze Vizsla maar bovenal een prachtig en lief beestje! ENNNNN mijn nieuwe trainingsmaatje tijdens het hardlopen (foto’s volgen uiteraard nog)!
Verder is er ook een grote verandering gekomen, ik heb een nieuwe uitdaging op het gebied van werk! Sinds januari ben ik, naast mijn baan als bewegingsagoog bij Estinea, werkzaam als docent op het Graafschap College opleiding Verzorgende. Een super combi baan (!!) maar dit kost natuurlijk ook het nodige van mijn tijd en energie.

Rick rent voor KiKa 2.0
Ondanks alle veranderingen en met een nasleep van een blessure vanuit de marathon van New York was ik er al best snel uit om nog een jaartje door te gaan met het hele KiKa verhaal. De reden was omdat ik vind dat er nog meer geld moet worden opgehaald voor zieke kinderen en wie ben ik dan om nu de stekker uit het geweldige Rick rent voor KiKa te trekken. Mijn logo, naamsbekendheid, enz. is het afgelopen jaar zo groot geworden dat ik ook in 2019 er nog een keer alles uit wil halen voor een zo groot mogelijke donatie richting KiKa!
Iedereen weet het inmiddels al wel, op 29 september 2019 ga ik (voorlopig) voor de laatste keer aan de start verschijnen van een marathon en deze keer wordt het Berlijn! Daarna is het vanuit mijn kant voor KiKa echt klaar en geef ik graag mijn stokje hoop door..

De sponsorbijdrages voor de marathon van Berlijn gaan inmiddels ook bewonderingswaardig goed! KT Tuinen, Survivalmaterialen.nl, diaconie Dinxperlo, Ad en Dianne, COOP Gendringen en de basisschool Groen van Prinsteren jullie zijn geweldig! Er staat alweer €2400,- op de teller!

Intussen hebben ook enkele geweldige hardlopers en KiKa fanaten (ik prijs mij gelukkig dat ik deze in New York heb mogen ontmoeten) besloten om samen verder te gaan voor KiKa maar wel als 1 team: Happy Kidz4all. Heel veel respect hiervoor en ik weet zeker dat dit een succes wordt!

Sport verkiezing Oude IJsselstreek
Waar ik nog kort iets over wil schrijven is de Sport Verkiezing van de gemeente Oude IJsselstreek. Tot mijn grote verbazing was ik hiervoor genomineerd en nog wel voor Sportpromomotieprijs 2018! Het was voor mij echt een hele grote eer dat ik er tussen mocht staan en heb op deze avond ook volop genoten van alle (top)sporters! Helaas heb ik niet gewonnen, maar zoals er die avond werd gezongen: “winnen doe je nooit alleen”!
Deze sportverkiezing was ook weer een belevenis, die ik zonder KiKa en jullie, nooit meegemaakt zou hebben. Nogmaals het is bijna niet in woorden uit te drukken hoe dankbaar ik ben voor al jullie steun!

 

Om deze blog af te sluiten; ook dit jaar ga ik jullie weer lastig vallen met mailtjes, berichten, belletjes, enz. voor KiKa. Ik weet ook dat ik al heel veel van jullie heb gevraagd en ik dat ik geweldige acties, donaties enz. van jullie mogen ontvangen, dus het is best lastig voor mij om dit opnieuw te vragen. Maar, Rick zou Rick niet zijn om het toch dit jaar nogmaals te proberen 😀 Kansen genoeg denk ik!

Ik heb genoeg plannen, maar als jullie nog ideeën, samenwerkingen, of andere dingen hebben dan hoor ik het natuurlijk graag.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog!

Tussenstand:
Hardlopen: even op een iets lager pitje ivm blessure, gelukkig wel regelmatig fietsen
Sponsorgeld: €2400,-