Update!

Het is zondag, dus weer tijd voor een nieuwe blog. Ik probeer elke zondag een stukje online te zetten.. Zal soms niet mee vallen, maar we doen ons best 🙂

Update
Ook deze week weer druk geweest met verschillende dingen. Ik merk dat best wel veel van mijn tijd gaat zitten in dit project, elk uurtje dat ik vrij ben pak ik vaak mijn laptop of IPad erbij en ga ik aan het werk, ook check ik mijn mail vaak om te kijken of er nog reacties zijn gekomen op mijn acties. Maar het geeft me elke keer zo veel energie dat dit eigenlijk geen probleem is. Het thuisfront helpt me ook aan alle kanten mee, dit is haast wel een voorwaarde om aan dit hele project te beginnen. Ik zie in heel veel dingen kansen voor sponsoring, soms tot vervelends toe.

Zoals ik al aangaf zijn we deze week weer druk geweest. Er is een poster gemaakt met mijn logo’s erop, dit ga ik gebruiken voor alle acties die gaan komen. Dit heeft wederom mijn zwager voor mij gedaan en ook deze is weer prachtig, wat een topper is die Bart van 3rd- floor! Om het te laten afdrukken op poster formaat heb ik weer een bekende benaderd, bij hen was het enthousiasme ook erg groot! Als de posters er zijn, kom ik hier nog zeker op terug.

Wat verder deze week nog op het pad kwam: bedrukking van een prachtige polo voor de acties, verschillende bedrijven en winkels waar ik kan en mag komen met een collectebus en contacten met televisie en krant…..
Als bovenstaande acties concreet worden; via mijn blog hou ik jullie zeker op de hoogte.

Soms merk ik ook wel eens dat sommige contacten (met name via de mail, geen reactie) niet altijd even soepel verlopen. Hierin zich waarschijnlijk mijn gedrevenheid en ongeduld me iets te veel in de weg. Maar hierin denk ik: ik probeer het nog eens want de aanhouder wint 😀

Marathon Amsterdam
Vandaag was de marathon van Amsterdam, ook hier deden weer hardloopvrienden van me mee, super!
Maar heeeeel stiekem staat deze ook nog op mijn lijstje (2019?), maar dit weet de familie nog niet. Nu denk ik trouwens wel…
Maar het was prachtig om te zien, hoeveel mensen de sportieve uitdaging aan gaan om de verschillende afstanden te lopen tijdens dit evenement. Als ik het op de televisie zie, dan “verplaats” ik mezelf in een van de hardlopers daar en leef ik mee met hun. Ongeacht de afstand, ik heb erg veel respect voor alle hardlopers.
Tijdens de marathon van Amsterdam verbrak Abdi Nageeye het Nederlands record met 5 seconden en verbeterde de tijd naar: 02.08.16
Ongelofelijk, dit hou ik op de fiets amper bij… Om de tijd te vergelijken met mijn tijd op de marathon in Rotterdam: 05.19.17… Kortom ik moet nog even trainen haha!

Abdi Nageeye

Tot zover, tot volgende week!

Updates van afgelopen week
Hardlopen: 17 km
Survival: 1 keer
Sponsorgeld: €477,-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.