Ideeën, ideeën en nog meer ideeën…

Wauw, alle reacties die ik kreeg van jullie maken mij nog enthousiaster dan dat ik al was! Het stimuleert me ook enorm om tot daden over te gaan.
Deze week stond in het teken van eerste contacten leggen. Ik heb brieven opgesteld, telefoontjes gepleegd, mijn motivatie verspreidt, mailtjes verzonden en op sommige plekken wat ideeën in de week gelegd. Het is leuk om op deze manier bezig te zijn.

Via Facebook ben ik in contact gekomen met ervaren lopers voor KiKa. Inspirerend om te lezen hoe ieder op zijn eigen manier voor het zelfde doel stinkend hard zijn best doet. Maar ook de manier hoe ik ontvangen werd in de ‘facebookgroep’, ik vroeg advies en van alle kanten kwamen die ook.

Vrijdag ontving ik een pakket van KiKa, hierin zat een grote vlag, een stapel posters, een collectebus, een paar ballonnen (die meteen al weggekaapt werden door vier grijpgrage kinderhandjes), een stapel flyers en een runningshirt. Dit shirt ga ik zoveel mogelijk dragen tijdens mijn trainingen.

Updates van afgelopen week:
Hardlopen: 20 km
Survival: 2 keer
Sponsorgeld: € 168,-

Sportieve groet, Rick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.