Eerste blogbericht

Ik ga het gewoon doen! Knopen zijn doorgehakt, ik ben aangemeld én ik heb er ontiegelijk veel zin in. Ik ga de marathon van New York lopen. En daarmee geld ophalen voor KIKA. En daar heb ik veel hulp, conditie en geld voor nodig. Via deze blog hou ik je op de hoogte van mijn trainingen, acties en de weg naar New York. Wat fijn dat je meeleest!

In april liep ik, na me goed voorbereid te hebben, voor het eerst een marathon in Rotterdam. En dat was gaaf! Het was warm, het was druk, het was spannend, het was grensverleggend, soms was het ook niet leuk, maar wat heb ik er van genoten. Het gevoel dat ik kreeg toen ik de Coolsingel op liep is niet te beschrijven…

Ik ben Rick Kleinhesselink, 32 jaar oud en ik woon in Ulft. Ik ben samen met Aafke en we hebben een dochter Saar van 5 en een zoontje Teun van 2. En een  hond, Puck, tevens mijn ex-trainingsmaatje (sindskort is ze gepensioneerd). Ik werk voor stichting Estinea dit is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

Je komt me regelmatig tegen met mijn sportschoenen aan, de ene keer loop ik hard, de andere keer tref je me op de survivalbaan.

Kortom; een doodnormale achterhoekse jongen met een passie voor sport.

Als vader ben ik me bewust dat ik heel dankbaar mag zijn met twee gezonde kinderen. Helaas is dit niet voor ieder kind het geval, en worden kinderen oneerlijk getroffen deze vreselijke ziekte. Nogsteeds verliest 1 op de 4 (!) kinderen deze strijd en laten we kika helpen richting hun doel van 95% kans op genezen. Hiervoor is veel kostbaar onderzoek nodig. En ik ga hier een steentje aan bijdragen

Sportieve groet van Rick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.